Весна на столі: нереально свіжий бюджетний салатик на всі випадки життя
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 543
Саме час вводити до раціону свіжі овочі
Ми розповідали, як приготувати смачний салат "Нептун". Тепер ділимось рецептом незвичайної хрусткої закуски зі свіжої редиски з крабовими паличками.
Це відмінний салатик для гарніру і як самостійний перекус. Страва виходить дуже свіжою і хрусткою, ідеально, щоб відчути весну на смак. Рецептом поділились на порталі "Школа Життя".
Інгредієнти:
- Редиска — 700 г
- Крабові палички — 180 г
- Яйця, зварені круто — 4 шт
- Цибуля — за смаком
- Майонез, сметана або йогурт — 5 ложок або за смаком
- Кріп — до смаку
- Сіль — до смаку
- Чорний мелений перець — до смаку
Спосіб приготування:
- Редиску миємо, очищуємо і розрізаємо навпіл. Крабові палички нарізаємо тонкими скибочками. Перекладаємо все в миску.
- Яйця варимо круто, очищаємо і нарізаємо скибочками. Цибулю дрібно нарізаємо. Додаємо все в миску.
- Подрібнюємо кріп, додаємо до салату. Солимо, перчимо, заправляємо майонезом, сметаною або йогуртом. Ретельно перемішуємо.
- Подавати салат можна одразу, але краще дати йому настоятися в холодильнику 3 години. Перед тим, як ставити на стіл, знову перемішуємо.
Для більш насиченого смаку перед подачею збризніть салат лимонним соком. Якщо ви шукаєте ситнішу закуску, зверніть увагу на цей салат з м’ясом.