Весна на столі: нереально свіжий бюджетний салатик на всі випадки життя

Читать на русском
Автор
501
Надзвичайно смачний салат з редискою
Надзвичайно смачний салат з редискою. Фото Meta.ua

Саме час вводити до раціону свіжі овочі

Ми розповідали, як приготувати смачний салат "Нептун". Тепер ділимось рецептом незвичайної хрусткої закуски зі свіжої редиски з крабовими паличками.

Це відмінний салатик для гарніру і як самостійний перекус. Страва виходить дуже свіжою і хрусткою, ідеально, щоб відчути весну на смак. Рецептом поділились на порталі "Школа Життя".

Інгредієнти:

  • Редиска — 700 г
  • Крабові палички — 180 г
  • Яйця, зварені круто — 4 шт
  • Цибуля — за смаком
  • Майонез, сметана або йогурт — 5 ложок або за смаком
  • Кріп — до смаку
  • Сіль — до смаку
  • Чорний мелений перець — до смаку

Спосіб приготування:

  1. Редиску миємо, очищуємо і розрізаємо навпіл. Крабові палички нарізаємо тонкими скибочками. Перекладаємо все в миску.
  2. Яйця варимо круто, очищаємо і нарізаємо скибочками. Цибулю дрібно нарізаємо. Додаємо все в миску.
  3. Подрібнюємо кріп, додаємо до салату. Солимо, перчимо, заправляємо майонезом, сметаною або йогуртом. Ретельно перемішуємо.
  4. Подавати салат можна одразу, але краще дати йому настоятися в холодильнику 3 години. Перед тим, як ставити на стіл, знову перемішуємо.

Для більш насиченого смаку перед подачею збризніть салат лимонним соком. Якщо ви шукаєте ситнішу закуску, зверніть увагу на цей салат з м’ясом.