Старі кухонні рушники будуть виглядати свіжими: дешевий та ефективний метод

Читать на русском
Автор
4159
Рушники стануть ідеально чистими
Рушники стануть ідеально чистими. Фото lifehacker.ru

Ви скористаєтеся цим лайфхаком

Коли здається, що старий кухонний рушник у плямах відновити вже неможливо, не варто поспішати його викидати. Існує чимало лайфхаків, які допоможуть прибрати навіть плями, що в’їлися, і освіжити тканину.

Так, можна скористатися дорогою побутовою хімією або використовувати доступні та недорогі засоби, які успішно впораються із завданням. А лайфхаком із нами поділилися на порталі "Бєлновини".

Як повернути свіжість старим кухонним рушникам

Так, спочатку необхідно помістити рушники в холодну воду, додавши кубики льоду для поліпшення ефекту. Залишити на кілька годин. Після цього необхідно покласти тканину в окріп з додаванням рідкого господарського мила або будь-якого іншого миючого засобу. Залишити рушники за 20 хвилин — за цей час видаляться навіть найстійкіші забруднення. Після цього рушники потрібно ополоснути і випрати, як завжди.

Також старі плями відмінно прибирає кисневий порошок. Гранули потрібно залити окропом, після чого рушник помістити в миску з рідиною і залишити до охолодження.

Раніше "Телеграф" розповідав, у якій кімнаті потрібно сушити речі взимку. Також ми писали, які підручні засоби допоможуть відбілити старі рушники та прибрати жовтий наліт із виробів.