Підкорить з першого погляду та з одного укусу: цю незвичайну закуску захочеться готувати щодня
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 26804
![Відмінна закуска з курки, сиру та горіхів](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/f/01/1a8aaeef-066927edb51b9a570ab8a477425c701f.png?v=0087_1)
Розхоплять першими навіть на святковому столі
Посидіти з друзями, сімейне перекушування, романтичну вечерю – у всіх цих випадках не обійдеться без різних закусок. Вони завжди виручають – і у випадках несподіваних гостей, і якщо захотілося побалувати себе чимось смачним та швидким у приготуванні.
Тому разом із "ТСН" ділимося рецептом незвичайних м’ясних кульок. Така ніжна та ситна закуска буде доречною на будь-якому столі. Плюс у тому, що вона не вимагає часу на просочення — кульки можна відразу подавати до столу. Вони не лише наситять, а й порадують око. До речі, сметану в рецепті можна замінити майонезом, а горіхи можете використовувати будь-які або замінити їх насінням.
Як приготувати м’ясні кульки
Інгредієнти:
- куряче філе — 300 г;
- яйця — 2 шт.;
- сир твердий — 120 г;
- сметана — 3 ст. л.;
- часник — 2 зубчики;
- горіхи — 100 г;
- перець чорний мелений, сіль — до свого смаку;
- свіжої зелені.
Спосіб приготування:
- Куряче філе відварюємо у підсоленій воді протягом 20 хвилин. Остуджуємо в бульйоні та дрібно нарізаємо.
- Яйця відварюємо круто, чистимо і натираємо на дрібній тертці. На такій же тертці натираємо твердий сир.
- Для приготування соусу змішуємо сметану із пропущеним через прес часником. Солимо, перчимо і все ретельно перемішуємо.
- Змішуємо куряче філе, яйця та сир, додаємо соус, добре перемішуємо та формуємо кульки невеликого розміру.
- Подрібнюємо горіхи в дрібну крихту, викладаємо в окрему тарілку та обвалюємо кульки з усіх боків.
Прикрашаємо їх зеленню та подаємо до столу з улюбленим салатом. Смачного.