Швидко й ефективно: як прискорити зарядку смартфона

Читать на русском
Автор
1276
Що зробити, щоб телефон заряджався швидше
Що зробити, щоб телефон заряджався швидше. Фото Телеграф

Можна набагато швидше заряджати смартфон, якщо знати кілька лайфхаків

Зарядка смартфона — досить довгий процес. Він займає багато часу. Однак є способи, як можна прискорити заряджання телефона. Раніше ми розповідали про "золоте правило" заряджання смартфона. Тепер поговоримо, як пришвидшити цей процес.

Заряджати телефон можна набагато швидше, якщо дотримуватися деяких правил. Про це розповідає Obozrevatel.

Як заряджати смартфон швидше

По-перше, можна скористатися режимом швидкого заряджання. Є спеціальні адаптери. Для цього знадобиться сумісна зарядка. Перейшовши в "Налаштування" смартфона, можна дізнатися, чи є така функція у вашому телефоні. Однак варто зазначити, що часто її використовувати не можна.

По-друге, не користуйтеся телефоном під час заряджання. Дуже часто ми оновлюємо новинну стрічку, приймаємо дзвінки або відповідаємо на повідомлення. Цього робити категорично не можна, якщо ви хочете зарядити телефон швидше. Також це дуже шкодить акумулятору пристрою. Також можна увімкнути "Режим польоту" або повністю вимкнути телефон.

По-третє, треба уникати перегріву. Не можна класти телефон під час заряджання на м’які поверхні. Так пристрій нагріватиметься набагато швидше й значно більше. Правильним рішенням також буде зняти з телефона чохол.

По-четверте, заряджайте телефон від розетки. Річ у тім, що заряджання від USB-портів та павербанків значно повільніше. Тому, якщо треба швидко отримати високий заряд батареї, під’єднуйте пристрій до живлення від розетки.

Раніше "Телеграф" розповідав, наскільки шкідливо заряджати телефон кілька разів на день. Ми поділилися порадами, як збільшити строк життя вашого пристрою.