Вся фішка в соусі: легкий салат з креветками

Читать на русском
Автор
7974
Апетитний, хрумкий, легкий салат
Апетитний, хрумкий, легкий салат. Фото say7.info

Такий салат сподобається всім

Коли майонезні салати вже набридли, а "Шубою" та "Олів’є" ви наїлися вдосталь, хочеться приготувати щось легке, але ситне. У такому випадку на допомогу приходить овочевий салат з крабовими паличками.

Чудовим варіантом стане і салат із зеленню, помідорами та креветками. А рецептом з нами поділилися на порталі "Say7".

Як приготувати салат з креветками, моцарелою та чері

Інгредієнти:

  • 250 г відварених почищених креветок (неочищених близько 500 г);
  • 150 г моцарелли;
  • 200 г помідорів;
  • 100 г зеленого салату;

Заправка:

  • 30 мл олії;
  • лимон;
  • 2 ч. л. гірчиці;
  • сіль;
  • перець;

Спосіб приготування:

  1. Помідори нарізати невеликими шматочками.
  2. Моцарелу розрізати навпіл.
  3. З лимона зняти цедру.
  4. Вижати близько 30 мл соку.
  5. Змішати олію та лимонний сік, додати гірчицю, посолити, поперчити, перемішати.
  6. Змішати салат, креветки, помідори, моцарелу.
  7. Полити салат заправкою, перемішати.
  8. При подачі салат посипати цедрою лимона.

А якщо ви любите смачні та прості салати, рекомендуємо приготувати цю страву з кукурудзою лише за 15 хвилин. Такий чудовий салат обов’язково сподобається вам та вашим гостям!