У магазині таке точно не купите: сирне суфле за цим рецептом танутиме в роті
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 9022
З таким десертом про торт навіть не згадайте
Хто ж відмовиться від ніжного, ароматного десерту, який танутиме в роті? Щоб не платити величезних грошей за шматочок солодощів, можна приготувати його вдома.
Саме тому ми з "Бабусиними рецептами" ділимося неймовірним рецептом сирного суфле. Для такої смакоти не потрібен особливий привід — приготувати її дуже просто, а інгредієнти ви знайдете вдома. Спробуйте раз – і готуватимете і на сніданок, і до сімейного чаювання, і на святковий стіл.
Як приготувати ніжне сирне суфле
Інгредієнти:
- сир – 500 г;
- яйце – 3 шт.;
- цукор – 3 ст. л.;
- сіль — 13 ч. л.;
- ванілін – щіпка;
- крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.;
- сметана – 3 ст. л.
Спосіб приготування:
- Яйця ділимо на жовтки та білки.
- Жовтки змішуємо з сиром, солимо, висипаємо цукровий пісок, ванілін та крохмаль. В отриману масу додаємо сметану та збиваємо занурювальним блендером до кремоподібного стану.
- Білки збиваємо окремо до стійких піків і вводимо лопаткою в приготовлений сирний крем, акуратно перемішуючи знизу вгору.
- Форму для запікання змащуємо вершковим маслом, посипаємо манною крупою та виливаємо сирний крем. Запікаємо суфле в духовці при 180 градусах 30-35 хвилин.
Готове суфле посипаємо цукровою пудрою і подаємо зі згущеним молоком. Смачного!