У магазині таке точно не купите: сирне суфле за цим рецептом танутиме в роті

Читать на русском
Автор
9022
Ніжне суфле ви приготуєте швидко
Ніжне суфле ви приготуєте швидко. Фото babusyni-retsepty

З таким десертом про торт навіть не згадайте

Хто ж відмовиться від ніжного, ароматного десерту, який танутиме в роті? Щоб не платити величезних грошей за шматочок солодощів, можна приготувати його вдома.

Саме тому ми з "Бабусиними рецептами" ділимося неймовірним рецептом сирного суфле. Для такої смакоти не потрібен особливий привід — приготувати її дуже просто, а інгредієнти ви знайдете вдома. Спробуйте раз – і готуватимете і на сніданок, і до сімейного чаювання, і на святковий стіл.

Як приготувати ніжне сирне суфле

Інгредієнти:

  • сир – 500 г;
  • яйце – 3 шт.;
  • цукор – 3 ст. л.;
  • сіль — 13 ч. л.;
  • ванілін – щіпка;
  • крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.;
  • сметана – 3 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Яйця ділимо на жовтки та білки.
  2. Жовтки змішуємо з сиром, солимо, висипаємо цукровий пісок, ванілін та крохмаль. В отриману масу додаємо сметану та збиваємо занурювальним блендером до кремоподібного стану.
  3. Білки збиваємо окремо до стійких піків і вводимо лопаткою в приготовлений сирний крем, акуратно перемішуючи знизу вгору.
  4. Форму для запікання змащуємо вершковим маслом, посипаємо манною крупою та виливаємо сирний крем. Запікаємо суфле в духовці при 180 градусах 30-35 хвилин.

Готове суфле посипаємо цукровою пудрою і подаємо зі згущеним молоком. Смачного!