Приготуєте за пару хвилин, з’їдять — за хвилину: цей приголомшливий десерт навіть пекти не потрібно
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2411
![Торт вийде фантастичним](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/3/88/5b48f487-0c3140a0bfd879d915f5fd7b3ab12883.png?v=9597_1)
Близькі допоможуть вам готувати
Якщо ви чи хтось у вашій родині ласунів, то напевно у вас в закладках є неймовірна кількість різноманітних десертів. Але сьогодні ми з вами поділимося ще одним.
Разом зі Shuba ми розповімо, як легко і просто приготувати торт, який до смаку буде схожий на відомий "Снікерс". Нам не потрібна буде духовка – торт десерт ми зберемо зі звичайного печива. Глазур із молочного шоколаду, заварний крем, арахіс та шоколадне печиво приведуть вас у захват. Вам потрібно буде просто почекати, коли торт застигне та насолоджуватися.
Як приготувати шоколадний торт без випічки
Інгредієнти на 6 порцій:
- яйця курячі – 1 шт.;
- сіль – на свій смак;
- цукор – 50 г;
- цукор ванільний – 10 г;
- борошно пшеничне – 20 г;
- крохмаль кукурудзяний – 20 г;
- молоко 3,2% — 500 мл;
- масло вершкове 73% — 50 г;
- шоколадне печиво – 300 г;
- шоколад молочний – 180 г;
- вершки 33% — 90 г;
- арахіс — 90 г.
Спосіб приготування:
- Для приготування крему в однорідну масу перешиваємо яйця, щіпку солі, цукор, ванільний цукор, муку, кукурудзяний крохмаль. Частками вливаємо молоко і постійно помішуючи, варимо до загусання. Додаємо вершкове масло, перемішуємо та знімаємо з вогню.
- У форму викладаємо шар печива, заливаємо частину гарячого крему та розподіляємо. Чергуємо, доки не закінчаться інгредієнти. Останнім має бути крем.
- Для приготування шоколадної глазурі нагрітими вершками заливаємо зламаний шоколад, розмішуємо до однорідної маси. Туди ж відправляємо подрібнений шоколад, перемішуємо та виливаємо на торт.
- Залишаємо торт остигати за кімнатної температури, потім відправляємо в холодильник для стабілізації.
Готовий торт подаємо з улюбленим напоєм та насолоджуємось. Смачного!