Ви приготуєте їх на раз-два: найлінивіший рецепт голубців
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 4110
Відмінно для зайнятих кулінарів
Навряд чи хтось відмовиться від соковитих голубців. Однак кулінари не люблять їх готувати — на це йде дуже багато часу.
Для найзайнятіших Smachnonews підготував лінивий рецепт улюбленої страви. Вам навіть не доведеться загортати начинку в капусту просто змішайте всі інгредієнти, а все інше зробить духовка.
Як приготувати ледачі голубці
Інгредієнти на 4 порції:
- 600 г курячого фаршу;
- 300 г капусти;
- 70 г рису;
- 1 цибулина;
- 1 морква;
- 1 яйце;
- суміш спецій на смак.
Для соусу:
- 500 г води;
- 250 г сметани;
- 1 ст. л. томатної пасти;
- 1 ст. л. крохмалю;
- сіль, перець до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Цибулю та моркву чистимо. Цибулю нарізаємо кубиками, моркву — натираємо на тертці. Обсмажуємо їх на розігрітій сковороді з рослинною олією до готовності.
- Також до готовності відварюємо у підсоленій воді рис.
- Капусту миємо і дрібно шаткуємо, змішуємо із засмажкою, підготовленим рисом, фаршем, яйцем і спеціями. Все ретельно перемішуємо. З одержаної маси формуємо голубці.
- Деко застилаємо пергаментним папером, викладаємо голубці, накриваємо фольгою і запікаємо в духовці 20 — 25 хвилин при 200 градусах.
- Тим часом в окремій мисці змішуємо воду, сметану, томатну пасту та крохмаль. Солимо, перчимо на смак і ретельно перемішуємо.
- Через вказаний час дістаємо з духовки голубці та заливаємо їх соусом. Відправляємо їх ще на 20-25 хвилин у духовку за 200 градусів, кожні 5 – 7 хвилин поливаючи соусом.
Якщо вдома не було фаршу — це не привід відмовитися від улюбленої страви. Просто приготуйте голубці з грибами та отримайте неймовірну насолоду.