Кулінари, які пропускають цей етап, псують котлети: важливий крок у приготуванні, без якого страва розвалиться

Читать на русском
Автор
21953
Ця важлива деталь вбереже котлети від деформації
Ця важлива деталь вбереже котлети від деформації. Фото Meta.ua

Знадобиться одна або дві ложки борошна

Зазвичай перед приготуванням котлети панірують. Ми розповідали, у чому можна обваляти їх перед смаженням. Однак для багатьох кулінарів фаворитом залишається борошно.

На ProstoWay розповіли, що помилку роблять ті, хто взагалі відмовляється від панірування. Цей процес дуже простий, однак вигляд котлет точно стає апетитнішим і покращує смакові якості страви.

Звісно, запорука смачних котлет — якісний фарш та спеції. Однак це далеко не все. Якщо ви не готуєте котлети на пару, а обсмажуєте їх, половина успіху полягає саме в процесі смаження.

А смажити страву набагато краще, якщо перед цим ви обваляли її в борошні. Так, перш за все, котлети матимуть смачну і хрумку скоринку. А ще так ви будете впевнені і тому, що всі соки залишаться всередині, а сама котлета вийде м’якою.

Крім того, котлета обваляна в борошні довше не підгорятиме, збереже форму. Також під час приготування з меншою вірогідністю буде розляпуватись по сторонах гарячий жир, вимазуючи плиту та робочу поверхню.

Завдяки цим простим хитрощам ви зможете приготувати апетитні та соковиті котлети, які сподобаються всій вашій родині. Також ми розповідали про цікавий спосіб приготування пельменів, з яким страва буде значно смачнішою.