Ідеальний для великої компанії: з цією простою закускою вся сім’я наїсться суші дешевше, ніж в ресторані

Читать на русском
Автор
3761
Чудовий суші-салат у формі торта Новина оновлена 15 лютого 2024, 13:35
Чудовий суші-салат у формі торта. Фото Сегодня

Ця страва точно сподобається любителям суші

Ми ділились рецептом смачного та красивого салату "Нептун". Наступна закуска, про яку розповідаємо нижче, точно сподобається любителям суші.

Особливо вона припаде до душі тим, кому стандартні порції в закладах харчування здаються маленькими. Такий торт у вигляді суші готується простіше, ніж класичні роли. А ще його можна поставити на святковий стіл як салат. Рецептом поділились на ProstoWay.

Інгредієнти:

  • 250 г рису для суші
  • соєвий соус
  • 1 авокадо
  • 1 огірок
  • 200 г слабосоленої червоної риби (сьомги, лосося або форелі)
  • 1 лист норі
  • вершковий сир
  • кунжут

Спосіб приготування:

  1. Відваріть рис за інструкцією на упаковці. Додайте соєвий соус до смаку.
  2. Очистіть авокадо та огірок. Наріжте їх на невеликі шматочки. Подрібніть червону рибу.
  3. Покладіть лист норі шорсткою стороною вгору в кільце для збирання торта. Змочіть ложку у воді та викладіть на норі тонкий шар рису.
  4. Додайте огірок та вершковий сир. Покладіть нарізане авокадо.
  5. Повторіть шари, починаючи з рису. Завершіть торт шаром червоної риби.
  6. Зверху посипте кунжутом. Дайте торту просочитися протягом 30-60 хвилин.

Перед подачею торт краще нарізати. Для цього змочіть гострий ніж у воді та розріжте торт на порційні шматочки. Після кожного розрізу змочуйте ніж у воді знову, щоб він не прилипав до рису. Також ми ділились рецептом ще однієї смачної страви з риби.