Нанесіть на унітаз засіб із 3 інгредієнтів: через 15 хвилин він буде як новий

Читать на русском
Автор
1190
У туалеті завжди буде чисто
У туалеті завжди буде чисто. Фото Фото: pixabay.com

Лайфхак допоможе видалити навіть застарілі жовті плями

Туалет, безумовно, одне з тих місць, які слід утримувати у чистоті. Жовті плями на сидінні та кришці унітаза — одні з забруднень, які дуже погано видаляються. Іноді у борьбі з ними не допомагає навіть чищення хімічними миючими засобами. Насправді ж повернути унітазу білизну можна за допомогою домашнього засобу. Такий можна приготувати із 3 доступних інгредієнтів. Рецептом ділиться SE.

Ефективна паста для чищення сидіння унітаза

Жовті плями часто з’являються на старих сидіннях унітазів. Іноді вони виникають через відсутність регулярного прибирання та контакту із сечею. Тому дуже важливо ретельно мити кришку. Ефективно очистити сидіння унітаза допоможе паста, яку за лічені хвилини можна приготувати своїми руками.

Знадобиться 5 столових ложок харчової соди, чайна ложка лимонного соку та кілька крапель води. Змішайте ці інгредієнти до однорідної маси. Натріть пастою сидіння унітаза і залиште на 15 хвилин. Потім змийте пасту вологою губкою і витріть насухо. Жовті плями зникнуть і кришка унітаза знову буде такою, ніби її щойно купили.

Очищення сидіння унітаза можна виконати й іншими способами. Деякі господині рекомендують використовувати відбілювач. Оцет і харчова сода також добре видаляють бруд. Оббризкайте видимі плями оцтом і рясно посипте їх харчовою содою. Залишіть на годину і потріть щіткою. Якщо бруд все ще видно, протріть його ще раз оцтом і через 20 хвилин ретельно промийте водою.

Раніше "Телеграф" розповідав, як прибрати неприємний запах із раковини. Допоможе продукт, що є у кожному будинку.