Як розумні кулінари використовують лід під час приготування котлет: хитрий секрет соковитої страви

Читать на русском
Автор
Що покласти в котлету
Що покласти в котлету. Фото babusyni-retsepty

З цим хитрим трюком страва точно залишиться соковитою

Ми розповідали, що додати до омлету, щоб він піднявся і не падав. Тепер ділимось порадою, яка допоможе приготувати особливо соковиті котлети.

Зазвичай під час формування котлет кулінари не використовують додаткові інгредієнти. Виняток – коли потрібна страва з начинкою. Як приготувати такі котлетки особливо смачно, розповіли на порталі ProstoWay.

Як приготувати особливо соковиті котлети з начинкою

Якщо формуючи котлети з фаршу у центр кожної котлетки покласти шматочок вершкового масла, страва точно набуде м’якості та ніжності. Це дозволить покращити смак навіть не найкращого фаршу.

Річ у тім, щоб перед тим, як сформувати "шайбочку" з м’ясної основи з котлетного фаршу, в середину котлетки потрібно покласти шматочок вершкового масла. Також його можна замінити невеликим шматочком льоду. А ще краще буде, якщо поєднати ці два способи, і покласти і те, й інше.

Після цього залишиться лише заліпити додаткові інгредієнти фаршем та сформувати котлету. Масляний та крижаний компоненти повинні опинитися всередині фаршевої маси.

Одразу після цього сирі котлети слід викладати на розжарену сковороду. Страва буде надзвичайно соковитою. Також ми розповідали, що зробити, щоб із котлет по-київськи не витікало масло.