Вам знадобиться зубочистка: хитрий лайфхак для ідеальної яєчні

Читать на русском
Автор
10700
Щоб ідеально посмажити яйця
Щоб ідеально посмажити яйця. Фото focus.ua

Для цього способу знадобиться зубочистка

Ми розповідали, що додати до омлету, щоб він піднявся і не падав. Тепер ділимось лайфхаком, який допоможе приготувати ідеальну яєчню.

Це не просто швидкий та простий сніданок, це справжня кулінарна класика. Можна зробити так, щоб страва завжди виходила ідеальною. Вона не буде пригорати, матиме апетитний вигляд та ніжний смак. На Pixelinform розповіли, як це зробити.

Вершкове масло

Використовуйте вершкове масло замість олії. Але не кидайте шматочок масла на розпечену сковороду. Додайте його, коли сковорода буде теплою.

Розтопіть масло і посоліть його, а після цього вибийте яйця. Так кристали солі розчиняться і не зіпсують смак жовтка.

Зубочистка

Візьміть звичайну зубочистку. Зробіть кілька проколів у білку біля жовтка. Це допоможе рідкій частині білка розтектися по сковороді та приготуватися швидше. Завдяки цьому яєчня буде просмажена рівномірно і не пригорить.

Також не варто перемішувати білок з жовтком. Не накривайте сковороду кришкою — так ви переготуєте жовток. Зніміть яєчню з вогню, коли білок повністю застигне, а жовток залишиться рідким.

Спробуйте ці лайфхаки, і ваша яєчня завжди буде виходити ідеальною. Також ми ділились рецептом смачної закуски з яєчним млинчиком.