Ми підкажемо, як приготувати локшину по-азійськи.
Ароматна, ситна та неймовірно смачна локшина по-азійськи – це не просто страва, це справжня феєрія смаку, яка занурить вас у атмосферу екзотичних подорожей. Здивуйте своїх близьких цим кулінарним шедевром, який легко приготувати на домашній кухні.
Можна зробити як гострий так і не гострий варіант страви. Про це пише katana.ua.
Інгредієнти:
- Локшина (udon, wok, рисові спагеті) – 200 г
- Куряче філе – 200 г
- Солодкий перець – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики
- Соєвий соус – 3 ст. л.
- Рисовий оцет – 1 ст. л.
- Тертий імбир – 1 ч. л.
- Олія – 2 ст. л.
- Кунжут – 1 ст. л. (для посипання)
- Зелень (цибуля, кінза) – за смаком
Приготування:
- Наріжте куряче філе тонкими скибочками, солодкий перець – соломкою, цибулю – півкільцями, моркву – тонкими брусочками, часник – подрібніть.
- Змішайте соєвий соус, оцет, тертий імбир.
- Відваріть локшину до готовності, згідно з інструкцією на упаковці, процідіть.
- Розігрійте олію на сковороді. Обсмажте куряче філе до золотистого кольору, додайте овочі та часник, обсмажте протягом 5 хвилин.
- Додайте локшину, соєвий соус, готуйте, помішуючи, протягом 3-5 хвилин.
- Посипте страву кунжутом і подрібненою зеленню.
Порада:
- Для більш пікантного смаку можна додати в соус 1 ч. л. гострого перцю чилі.
- Замість курячого філе можна використовувати креветки, свинину.
Локшина по-азійськи – це не просто рецепт, це справжня кулінарна магія, яка подарує вам незабутні гастрономічні враження!
"Телеграф" раніше опублікував матеріали про продукти, які не можна зберігати в холодильнику. Окрім цього, "Телеграф" також надавав інформацію про те, як розпізнати свіже м'ясо, висвітливши 8 ключових ознак, на які варто звертати увагу.