Фантастичні ласощі з кілограма печінки: просто приготуйте з неї ковбасу
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 10087
![Порадуйте близьких незвичайною ковбаскою](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/c/01/661ab2fd-6bee7100efbaf521c20156085e68301c.jpg?v=7485_1)
Здивуйтеся, як це просто
Як правило, ми готуємо печінку в незвичайному соусі, максимум – робимо з цього продукту пікантні закуски. А чому б не приготувати з неї ковбасу?
Не варто думати, що це складно, і рецепт "Важно знать" цьому підтвердження. Спробуйте приготувати ці першокласні ласощі — і близькі йому точно зрадіють. А знадобиться вам трохи часу та прості інгредієнти.
Як приготувати печінкову ковбасу
Інгредієнти:
- 1 кг будь-якої печінки;
- 200 г сала;
- 200 мл молока;
- 1 цибулина;
- 3 ст. л. манки;
- 1,5 ч. л. солі;
- 1 ч. л. коріандру;
- чорний перець;
- ковбасна оболонка;
- соняшникова олія для обсмажування.
Спосіб приготування:
- Печінку ретельно чистимо, пропускаємо через м’ясорубку і змішуємо з нарізаним кубиками салом і обсмаженою до золотистості цибулею.
- В отриману масу додаємо манку, сіль, чорний перець, мелений коріандр, молоко і залишаємо на 15 хвилин відпочити.
- Через вказаний час набиваємо ковбасну оболонку приготованим фаршем і зав’язуємо кулінарним шпагатом з обох боків.
- Деко трохи змащуємо олією, відправляємо ковбасу, вливаємо невелику кількість води та відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку.
- Через вказаний час дістаємо ковбасу, зубочисткою робимо в ній кілька проколів та відправляємо знову у духовку на півгодини.
- Через 30 хвилин дістаємо ковбасу, перевертаємо, робимо ще одну серію проколів та відправляємо ще на півгодини до духовки.
Даємо готовій ковбасі охолонути та відправляємо на 2-3 години на холодильник. Після цього нарізаємо і ласуємо з домашнім хлібом.