Фантастичні ласощі з кілограма печінки: просто приготуйте з неї ковбасу

Читать на русском
Автор
10087
Порадуйте близьких незвичайною ковбаскою
Порадуйте близьких незвичайною ковбаскою. Фото vazhnoznat.com

Здивуйтеся, як це просто

Як правило, ми готуємо печінку в незвичайному соусі, максимум – робимо з цього продукту пікантні закуски. А чому б не приготувати з неї ковбасу?

Не варто думати, що це складно, і рецепт "Важно знать" цьому підтвердження. Спробуйте приготувати ці першокласні ласощі — і близькі йому точно зрадіють. А знадобиться вам трохи часу та прості інгредієнти.

Як приготувати печінкову ковбасу

Інгредієнти:

  • 1 кг будь-якої печінки;
  • 200 г сала;
  • 200 мл молока;
  • 1 цибулина;
  • 3 ст. л. манки;
  • 1,5 ч. л. солі;
  • 1 ч. л. коріандру;
  • чорний перець;
  • ковбасна оболонка;
  • соняшникова олія для обсмажування.

Спосіб приготування:

  1. Печінку ретельно чистимо, пропускаємо через м’ясорубку і змішуємо з нарізаним кубиками салом і обсмаженою до золотистості цибулею.
  2. В отриману масу додаємо манку, сіль, чорний перець, мелений коріандр, молоко і залишаємо на 15 хвилин відпочити.
  3. Через вказаний час набиваємо ковбасну оболонку приготованим фаршем і зав’язуємо кулінарним шпагатом з обох боків.
  4. Деко трохи змащуємо олією, відправляємо ковбасу, вливаємо невелику кількість води та відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку.
  5. Через вказаний час дістаємо ковбасу, зубочисткою робимо в ній кілька проколів та відправляємо знову у духовку на півгодини.
  6. Через 30 хвилин дістаємо ковбасу, перевертаємо, робимо ще одну серію проколів та відправляємо ще на півгодини до духовки.

Даємо готовій ковбасі охолонути та відправляємо на 2-3 години на холодильник. Після цього нарізаємо і ласуємо з домашнім хлібом.