Замініть один інгредієнт, і котлети стануть неймовірними: кулінарний лайфхак

Читать на русском
Автор
1503
Для приготування апетитних котлет не потрібні яйця
Для приготування апетитних котлет не потрібні яйця. Фото Meta.ua

Що додати до котлетного фаршу замість яєць

Ми розповідали, як із курячої грудки приготувати гору соковитих котлет. Тепер розповідаємо, якими інгредієнтами в котлетах можна замінити яйця.

Ці компоненти не лише роблять фарш однорідним, але й дарують котлетам неймовірну соковитість, пишність та аромат. Переліком поділились на ProstoWay.

Овочі

Терта картопля в тандемі з панірувальними сухарями відмінно склеює фарш і не забиває його смаку. Чудовим рішенням також буде дитяче овочеве пюре це зручний та швидкий варіант для тих, хто цінує час.

Крупи

Відварений круглий рис чудово склеює фарш та робить котлети неймовірно пишними. Можна також додати запарені вівсяні пластівці (невеликого розміру).

Що ще додати

Крохмаль (кукурудзяний або картопляний) — це продукт, який склеює фарш, але потребує додаткового панірування. Манна крупа дасть котлетам соковитість та пишність, але після того, як ви її вмішали, фарш повинен постояти.

Кількість замінника яєць залежить від конкретного рецепту та консистенції фаршу. Спробуйте ці лайфхаки, і ваші котлети без яєць завжди будуть соковитими, ароматними та пишними.

Отже, приготування соковитих та смачних котлет без яєць — це легко, доступно та захоплююче. Також ми розповідали, що додати до омлету, щоб він зберіг форму.