Оригінальна закуска на святковий стіл: рулетики з крабовою начинкою, які швидко готуються і дуже швидко з’їдаються
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 15817
![Такі яєчні рулетики мають дуже ефектний вигляд](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/a/f5/40089f80-e03801be6bbe64a968450dbad550cf5a.jpg?v=6493_1)
Чудова святкова закуска з крабовим смаком
Ми розповідали, як приготувати смачний салат з м’ясом. Тепер ділимось рецептом ще однієї цікавої закуски на святковий стіл.
Такі яєчні рулетики "на один укус" готуються з крабовою начинкою. Як їх готувати, розповіли на порталі "Порадниця".
Інгредієнти:
- 100 г крабових паличок
- 4 яйця
- 100 г сметани
- 2 плавлені сирки
- майонез
- зелень
- 1 зубчик часнику
- сіль
Спосіб приготування:
- Розбиваємо яйця в миску. Додаємо сіль та вливаємо сметану.
- Збиваємо все до однорідної маси. Застеляємо прямокутну форму пергаментом. Виливаємо омлетну суміш у форму.
- Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15-20 хвилин до рум'яності.
- Паралельно для начинки натираємо плавлені сирки на середній терці. Дрібно нарізаємо зелень. Подрібнюємо часник.
- Нарізаємо крабові палички дрібними кубиками. Змішуємо сир, зелень, часник, крабові палички. Заправляємо майонезом та перемішуємо до однорідної маси.
- Дістаємо омлет з духовки. Даємо йому охолонути до кімнатної температури.
- Розподіляємо начинку по омлету. За допомогою пергаменту згортаємо омлет в рулет.
- Загортаємо рулет в харчову плівку. Ставимо його в холодильник на 30 хвилин.
Нарізаємо його порційними шматочками перед подачею. Також ми ділились рецептом смачного салату "Нептун".