Близькі проситимуть приготувати ці панкейки знову і знову: простий рецепт пишних млинців
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 19315
Ідеальний сніданок для всієї родини
Деякі люблять солоні сніданки, як, наприклад, пишний омлет, оскільки вони вважаються більш ситними. Однак, у вихідні, коли поспішати нікуди, можна побалувати себе панкейками, приготувавши їх разом із дітьми.
Млинці виходять пишними, смачними та готуються просто. А рецептом з нами поділилися на YouTube-каналі "Alina FooDee".
Як приготувати смачні панкейки
Інгредієнти:
- яйця — 2 шт.;
- цукор — 60 г (4 ст. л.);
- дрібка солі;
- тепле молоко — 200 мл;
- ванільний цукор — 10 г;
- олія або розтоплене вершкове масло — 40 г (3 ст. л.);
- борошно — 220 г
- розпушувач — 5-6 г (1 ч. л. з великою гіркою)
Спосіб приготування:
- Яйця розділити на білки та жовтки.
- До жовтків додати сіль, цукор і ванільний цукор, перемішати, а потім збити віночком до легкого освітлення.
- Додати олію, збити.
- Додати тепле молоко, збити.
- Додати борошно, зверху висипати розпушувач, перемішати.
- До білків додати щіпку солі, збити до пишності.
- Поступово ввести білки у тісто, перемішати.
- Тісто порційно викласти ложкою на розігріту з маслом сковороду.
- Накрити кришкою і смажити з одного боку до появи бульбашок.
- Після цього перевернути панкейк і смажити з іншого боку до підрум’янювання.
- Смачно подавати панкейки з медом чи сметаною.
А якщо ви любите солодкі сніданки, рекомендуємо приготувати французькі грінки. Вони виходять хрумкими й просто готуються.