Що додати до омлету, щоб він піднявся і не падав: несподівані компоненти покращать страву в рази

Читать на русском
Автор
21872
Омлет стане значно апетитнішим
Омлет стане значно апетитнішим. Фото 1000.menu

Є два компоненти, які вплинуть на структуру

Ми розповідали, як приготувати класичний омлет з двох інгредієнтів. Ця страва вважається простою, втім, з нею є одна поширена проблема — омлет в процесі приготування не завжди піднімається і втрачає форму після подачі.

Існує два незвичайні інгредієнти, які допоможуть вам приготувати пишний омлет, який буде тримати форму: сир і газована вода. Про це розповіли на ProstoWay.

Сир

Традиційно сир використовується в омлетах, які запікаються в духовці. Не переживайте, що смак омлету буде істотно змінений – він все одно буде яєчним. Для омлету підійде будь-який сир, але краще використовувати свіжий домашній, що не має сторонніх запахів і кислоти.

Щоб додати сир, відокремте білки від жовтків. Змішайте жовток з сиром. Збийте білки до пишної піни.

Обережно змішайте білки з сирно-жовтковою сумішшю. Випікайте омлет в духовці при 130 градусах протягом 20 хвилин.

Газована вода

Підійде вода без сильного присмаку, найкраще підійдуть сильногазовані напої без зайвої мінералізації. З цим способом ви можете використовувати будь-який рецепт омлету, просто замінивши частину молока або води газованою водою. На одне куряче яйце потрібно взяти одну столову ложку газованої води.

Спробуйте ці прості поради, і ваш омлет завжди буде пишним і апетитним. Також ми розповідали, як яйця можуть покращити смак тушкованої капусти.