Що додати до омлету, щоб він піднявся і не падав: несподівані компоненти покращать страву в рази
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 21872
Є два компоненти, які вплинуть на структуру
Ми розповідали, як приготувати класичний омлет з двох інгредієнтів. Ця страва вважається простою, втім, з нею є одна поширена проблема — омлет в процесі приготування не завжди піднімається і втрачає форму після подачі.
Існує два незвичайні інгредієнти, які допоможуть вам приготувати пишний омлет, який буде тримати форму: сир і газована вода. Про це розповіли на ProstoWay.
Сир
Традиційно сир використовується в омлетах, які запікаються в духовці. Не переживайте, що смак омлету буде істотно змінений – він все одно буде яєчним. Для омлету підійде будь-який сир, але краще використовувати свіжий домашній, що не має сторонніх запахів і кислоти.
Щоб додати сир, відокремте білки від жовтків. Змішайте жовток з сиром. Збийте білки до пишної піни.
Обережно змішайте білки з сирно-жовтковою сумішшю. Випікайте омлет в духовці при 130 градусах протягом 20 хвилин.
Газована вода
Підійде вода без сильного присмаку, найкраще підійдуть сильногазовані напої без зайвої мінералізації. З цим способом ви можете використовувати будь-який рецепт омлету, просто замінивши частину молока або води газованою водою. На одне куряче яйце потрібно взяти одну столову ложку газованої води.
Спробуйте ці прості поради, і ваш омлет завжди буде пишним і апетитним. Також ми розповідали, як яйця можуть покращити смак тушкованої капусти.