Знадобиться лише банківська карта: як зняти готівку без банкомату

Читать на русском
Автор
11633
Дізнайтесь, як зняти гроші в супермаркеті або на заправці
Дізнайтесь, як зняти гроші в супермаркеті або на заправці. Фото dengi.ua

Простий спосіб зняти готівку без банкомату

Якщо у житті виникла ситуація, коли є гроші на карті і потрібна готівка, а поблизу немає банкомату, можна знайти спосіб зняти готівку і без нього. "Телеграф" уже розповідав, як повернути картку, якщо її "зажував" банкомат, а сьогодні ділиться, як зняти кошти без використання банкомату.

Як виявилось, зараз є кілька мереж торгових точок, аптек та заправок, де можна на касі зняти готівку, пише itsider.com.ua. Швидше за все вас попросять щось купити, а потім, розплачуючись карткою, ви зможете не тільки оплатити покупку, а й зняти готівку. Просто скажіть касиру, що хочете зняти певну суму на касі.

Список мереж супермаркетів, магазинів, аптек та заправок, де можна зняти готівку:

  • Сільпо, Fora, Varus, Novus, АТБ, Маркетопт, Ашан.
  • Єва, Аврора, Winetime, Простір, Шик та Блиск, Фокстрот, Зоомастер, Епіцентр, ROSHEN, Крапка, Копійочка та інші.
  • WOG, ОККО, Укрнафта, БРСМ.
  • 911, АНЦ, Аптека оптових цін, Біла Ромашка та інші.

Є й інший спосіб зняти готівку — із банкоматом, але без банківської картки. Якщо у вас є банківська картка банку, але ви не взяли її із собою, зняти гроші можна у банкоматі цього банку. Однак важливо, щоб при собі був телефон із мобільним додатком свого банку. У різних банкоматах ця процедура може відрізнятися, але швидше за все вам потрібно буде ввести номер телефону або підтвердити операцію в мобільному застосунку.

Раніше "Телеграф" розповідав, куди дзвонити та що робити, якщо банкомат не повертає картку. Поради на екстрений випадок.