Змішайте воду з одним інгредієнтом: це удобрення поверне до життя вашу герань

Читать на русском
Автор
32528
Рослина віддячить вам пишним цвітінням
Рослина віддячить вам пишним цвітінням. Фото Freepik

Пеларгонія зацвіте з новою силою

Багато господинь люблять вирощувати вдома пеларгонію (герань), тому що це невибаглива рослина, яка пишно та яскраво цвіте. Однак, навіть вона потребує підживлення та догляду. "Телеграф" вже розповідав, що налити в горщик із геранню для активного цвітіння, а сьогодні ділиться рецептом простого підживлення для "калачиків", щоб повернути їх до життя та відновити сили.

Для удобрення герані, якщо її листя почало жовтіти взимку, підійде проста суміш води з цукром, пише obozrevatel. Таке підживлення швидко поверне силу пеларгонії і вона віддячить вам пишним цвітінням.

Як приготувати суміш для поливу герані

На 600 мл води кімнатної температури слід всипати одну столову ложку білого цукру. Ретельно перемішайте розчин та полийте вазони з геранню під корінь.

Проводити таке підживлення слід не частіше, ніж раз на місяць, щоб не було надлишку вологи в горщиках.

При цьому підгодовувати пеларгонію солодкою водою можна не лише у зимовий період, а й улітку. Особливо, якщо вазон стоїть у тіні і недоотримує сонячного світла. А взагалі, краще ставити герань на підвіконня, куди потрапляє багато денного світла, оскільки це світлолюбна рослина.

Раніше "Телеграф" розповідав секретний спосіб, як змусити цвісти орхідею. Після цієї процедури вже за тиждень з’являться нові бутони.