Такого смачного ви ще не їли: торт-суфле з вишнями нашвидкуруч
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 637
Такий торт стане окрасою столу на свята та порадує родину у будні
Якщо ви на завтра чекаєте гостей, напередодні можна приготувати пиріг "12 ложок" нашвидкуруч. Також окрасою столу стане простий та смачний торт-суфле з вишнями.
Готується ця страва легко, а більшість часу витрачається на застигання желе у холодильнику. А рецептом з нами поділилися на порталі "Філіжанка кави".
Як приготувати торт-суфле з вишнями
Інгредієнти:
Бісквіт
- яйце куряче — 1 шт.;
- цукор — 100 г;
- сметана — 100 мл;
- рафінована олія — 2 ст. л.;
- борошно — 80 г;
- какао — 4 ч. л.;
- розпушувач — 1 ч. л.;
Крем
- сир протертий — 250 г;
- вершки 33% — 200 мл;
- цукрова пудра – 100 г;
- желатин – 20 г;
- вода — 40 мл;
- вишні без кісточок консервовані – 200 г
Спосіб приготування:
- Яйце збити з цукром за допомогою міксера у пухку масу.
- Додати олію та сметану, продовжити збивати.
- В окрему миску всипати просіяне борошно, додати розпушувач та какао, перемішати.
- Поступово змішати сухі інгредієнти з вологими.
- Вилити тісто у застелену пергаментом форму, запікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 20 хвилин.
- Тим часом желатин залити холодною водою, залишити набухнути.
- Сир змішати з вершками.
- Додати цукрову пудру та ванілін, збити блендером.
- Желатин розтопити на водяній бані, додати в сирний крем, постійно збиваючи.
- Корж залишити до повного вистигання, нарізати на шматочки 2х2 см.
- Роз'ємну форму вистелити харчовою плівкою.
- На дно налити декілька ложок сирного крему, розрівняти.
- Довільно викласти частину коржиків.
- Між шматочками бісквіта викласти вишні.
- Повторити ці кроки, допоки не закінчаться продукти.
- Останній шар має бути кремовим, його варто розрівняти.
- Форму накрити плівкою та поставити у холодильник до повного застигання.
А якщо ви любите торти, рекомендуємо приготувати торт із трьох інгредієнтів за рецептом "Телеграфа". Така випічка прикрасить святковий стіл чи стане щоденним десертом.