Борщ буде неймовірно смачним: хитрий спосіб обсмажування буряка, з яким страва залишиться насичено-червоною

Читать на русском
Автор
49180
Цікавий спосіб приготування засмажки на борщ
Цікавий спосіб приготування засмажки на борщ. Фото ТСН

Для цього способу не потрібен цукор

Ми розповідали, як смачніше приготувати пельмені. Тепер ділимось порадами, які допоможуть приготувати смачний, ароматний та яскравий борщ.

Секрет ідеального борщу полягає у тому, щоб правильно посмажити буряк. Про це розповіли на Ukr.Media. Якщо правильно підготувати овоч, яскраво-червоний борщ – це не просто мрія, а цілком досяжна реальність.

Як обрати буряк для борщу

Для цієї краще брати дрібні коренеплоди. І це не просто забаганка — саме такі дрібні бурячки мають більш виражений смак і яскраве забарвлення.

Як підготувати буряк до борщу

Буряк не можна довго томити в олії, як часто роблять кулінари. Подрібнений овоч потрібно змішати з помідорами (або томатною пастою), накрити кришкою і тримати кілька хвилин на середньому вогні. Важливим етапом є додавання лимонного соку. Всього кілька крапель допоможуть закріпити колір буряка і додадуть страві неповторного смаку.

Завдяки цим простим порадам ваш борщ буде не лише смачним, але й матиме апетитний, насичений колір. Також ми розповідали, у чому вимочити оселедець, що "переїв" солі.