Борщ буде неймовірно смачним: хитрий спосіб обсмажування буряка, з яким страва залишиться насичено-червоною
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 49180
Для цього способу не потрібен цукор
Ми розповідали, як смачніше приготувати пельмені. Тепер ділимось порадами, які допоможуть приготувати смачний, ароматний та яскравий борщ.
Секрет ідеального борщу полягає у тому, щоб правильно посмажити буряк. Про це розповіли на Ukr.Media. Якщо правильно підготувати овоч, яскраво-червоний борщ – це не просто мрія, а цілком досяжна реальність.
Як обрати буряк для борщу
Для цієї краще брати дрібні коренеплоди. І це не просто забаганка — саме такі дрібні бурячки мають більш виражений смак і яскраве забарвлення.
Як підготувати буряк до борщу
Буряк не можна довго томити в олії, як часто роблять кулінари. Подрібнений овоч потрібно змішати з помідорами (або томатною пастою), накрити кришкою і тримати кілька хвилин на середньому вогні. Важливим етапом є додавання лимонного соку. Всього кілька крапель допоможуть закріпити колір буряка і додадуть страві неповторного смаку.
Завдяки цим простим порадам ваш борщ буде не лише смачним, але й матиме апетитний, насичений колір. Також ми розповідали, у чому вимочити оселедець, що "переїв" солі.