Більше жодної дорогої хімії: популярний продукт допоможе видалити іржу на умивальнику

Читать на русском
Автор
1194
Умивальник стане, як новий
Умивальник стане, як новий. Фото pixelinform.com

Лимон допоможе видалити іржу із умивальника

Навіть найохайніші господині можуть зіткнутися з проблемою іржі на сантехніці. Причиною її появи може бути жорстка вода, а впоратися з проблемою не так просто.

Проте існують бюджетні методи, що допоможуть прибрати іржу. Так, унітаз можна відчистити щавлевою кислотою, а умивальник – звичайний лимон, інформують "Белновости".

Як видалити іржу на умивальнику за допомогою лимона

Боротьбу з іржею варто розпочинати, як тільки ви побачили перші її ознаки. В іншому випадку, завдання може значно ускладнитися, що може призвести до ламання сантехніки або неохайного зовнішнього вигляду.

Важливо зауважити, що для видалення іржі не обов'язково купувати дорогі засоби – достатньо придбати лимон. Купивши фрукт, його необхідно перетворити на пюре прямо зі шкіркою, але не забувши видалити кісточки. Після цього змішати цитрусовий з порошком для чищення зубів або зубною пастою.

Суміш, що вийшла, потрібно рівномірно нанести на зони, уражені іржею і залишити не менше, ніж на годину. Регулярно повторюючи таку процедуру, іржа згодом зникне.

Також ми писали, як позбутися жовтої смужки в унітазі. З цим способом більше не потрібно витрачатися на хімічні засоби для прибирання.