Впорається навіть дитина: як почистити клавіатуру

Читать на русском
Автор
1868
Найпростіший спосіб позбавитись бруду
Найпростіший спосіб позбавитись бруду. Фото Pixabay

Багато користувачів забувають чистити клавіатуру

Сліди брудних рук, харчові крихти, пил, волосся – це лише мала частина бруду, що накопичується на клавіатурі. Поступово гаджет стає справжнім розсадником бактерій. Що важливо, забруднена клавіатура не може нормально працювати. Бруд, що потрапляє під клавіші, часто стає причиною проблем з їх натисканням. Регулярне очищення клавіатури важливе не менше, ніж очищення динаміка телефону, про яке ми розповідали раніше.

Як почистити клавіатуру

Перш за все, будь-які процедури догляду слід проводити при вимкненому пристрої.

Переверніть клавіатуру і злегка потрусіть. Таким чином вдасться позбутися сміття, яке скупчилося під кнопками.

Потім спробуйте здути пил, що залишився, і крихти прохолодним повітрям з фена. Якщо у вас немає такого обладнання, зметіть бруд за допомогою тонкого пензлика. Таким чином вдасться позбутися більшої частини бруду між клавішами.

Простір між клавішами варто продезінфікувати за допомогою ватної палички та спирту. Цей засіб також можна використовувати для чищення поверхні клавіатури. Просто злегка змочіть серветку з мікрофібри та протріть клавіатуру, де часто залишаються жирні плями.

Якщо кнопки западають, не намагайтеся проникнути під них, щоб витерти бруд. Краще зверніться за допомогою до професіоналів.

Раніше "Телеграф" розповідав, як почистити екран телефону. Важливо не використовувати засоби, які можуть зашкодити.