Як олів’є, тільки ще смачніший: старий бюджетний рецепт салату, про який всі забули

Читать на русском
Автор
102797
Отримуємо дуже смачну і ситну страву
Отримуємо дуже смачну і ситну страву. Фото vazhnoznat.com

Всі компоненти відмінно поєднуються між собою

Ми розповідали, як приготувати простий салат з м’ясом. Тепер ділимось рецептом ситної закуски на святковий стіл, яка чимось нагадує олів’є, однак виходить ще смачнішою.

Продукти потрібні прості, однак салат виходить особливо вдалим завдяки їх поєднанню. Рецептом поділились на порталі "Господинька".

Інгредієнти:

  • 300 г курячого м'яса (філе або стегно);
  • 350 г маринованих грибів;
  • 2-3 маринованих огірки;
  • 3 курячих яйця;
  • 1 відварена морква;
  • 1-2 цибулини;
  • майонез для заправки;
  • сіль, перець до смаку.

Спосіб приготування:

  1. Куряче м'ясо заздалегідь відварюємо. Смачніше буде, якщо воно охолоне в бульйоні, в якому варилось.
  2. М’ясо подрібнюємо на невеликі шматочки. Цибулю нарізаємо кубиками.
  3. Моркву та мариновані огірки нарізаємо дрібним кубиком. Гриби нарізаємо невеликими шматочками.
  4. Заздалегідь відварені та охолоджені яйця чистимо від шкаралупи. Подрібнюємо ножем.
  5. Цибулю обсмажуємо в олії до золотистості. Коли цибуля трохи охолоне, з'єднуємо всі підготовлені інгредієнти в одній посудині.
  6. Заправляємо салат майонезом. Солимо і перчимо до смаку.

Цей салат можна подавати одразу, однак смачніше буде, якщо він 30-40 хвилин постоїть у холодильнику. Також ми ділились рецептом цікавої закуски "Нептун".