Всі подумають, що ви їх самі зліпили: хитрий спосіб приготування, з яким магазинні пельмені не відрізнити від домашніх

Читать на русском
Автор
6569
Секрет у тому, щоб вчасно додати склянку води
Секрет у тому, щоб вчасно додати склянку води. Фото sensatsiya.com

Є одна проста хитрість, яка робить пельмені смачнішими

Ми ділились секретами приготування смачних пельменів. Однак, для найкращого результату, їх ще потрібно правильно відварити. Ділимось цікавим лайфхаком.

Спосіб полягає у своєчасному додаванні в каструлю з пельменями склянки води. Навіть магазинні пельмені від цього стануть смачнішими, а домашні так взагалі вийдуть на новий рівень смаку. Про цей спосіб розповіли на порталі ProstoWay.

Як варити пельмені

Перш за все, у каструлю необхідно налити воду і поставити її на плиту. При цьому важливо, щоб води не було занадто мало. Відома пропорція, яка не дозволить напівфабрикатам злипнутися. Традиційно це 1,5 літра води на 500 г пельменів.

Багато хто вважає гарним рішенням додавати сіль у воду, а також спеції — чорний перець, лавровий лист. Всі ці добавки вносяться виключно до вашого смаку.

Коли вода закипить, закидаємо пельмені. Їх потрібно перемішати та дочекатися, коли вода знову почне закипати.

Як тільки з’являться перші бульбашки, що свідчитимуть про кипіння, повільно вливаємо у каструлю склянку холодної води. Після цього варимо пельмені далі.

Коли вони закиплять вдруге, продовжуємо варити вироби ще 3-5 хвилин. Потім ловимо їх шумівкою і подаємо до столу з улюбленими добавками.

Такі пельмені будуть значно смачнішими та соковитішими. Також ми розповідали про помилки, яких припускаються під час приготування кави.