Ви могли про це не знати: кілька хитрощів, як використовувати паперові рушники

Читать на русском
Автор
20043
Ви пошкодуєте, що не знали про це раніше
Ви пошкодуєте, що не знали про це раніше. Фото shuba.life

Це незамінна річ на кухні

Паперові рушники – незамінна річ у господарстві. Їх використовують, щоб швидко забрати плями або рідини з різних кухонних поверхонь.

Однак це далеко не всі корисні властивості паперових рушників. Разом з Ukr.Media розповімо, де вони ще можуть стати в пригоді.

Як можна використовувати паперові рушники

З їх допомогою можна захистити пляшку з рослинною олією від жирних крапель. Просто оберніть її паперовим рушником і закріпіть звичайною гумкою — і використовувати пляшку стане зручніше. Навіть якщо крапельки масла намагатимуться "втекти", рушник їх швидко вбере.

Паперові рушники можна використовувати при приготуванні їжі в мікрохвильовій печі — з їх допомогою страви ніколи не вийдуть сухими. Оберніть вологим рушником овочі, які ви збираєтеся готувати в мікрохвильовій печі або просто покладіть його в місткість з їжею — і страва вийде неймовірно соковитим.

До речі, спробуйте перед приготуванням стейка за допомогою паперового рушника прибрати зайву вологу. Ця маленька хитрість допоможе приготувати соковите, апетитне блюдо з хрусткою скоринкою.

Паперові рушники допоможуть просушити зелень для салату. Покладіть рушник на дно друшляка, зверху викладіть овочі та струсіть кілька разів — і проблема вирішена.

Обернувши вологим паперовим рушником зелень, можна на довший термін зберегти її свіжість. Ефект буде кращим, якщо спочатку ви на кілька хвилин опустите її в місткість із водою.

Раніше ми розповідали, як правильно використовувати паперові рушники. За допомогою цих хитрощів ви купуватимете їх набагато рідше.