Простіше поки не придумали: як компактно упакувати речі за допомогою мішків для сміття

Читать на русском
Автор
15639
Ці лайфхаки вам знадобляться
Ці лайфхаки вам знадобляться. Фото youtube.com

Місця в шафі значно побільшає

Правильна організація простору навіть у, здавалося б, великій квартирі значно спрощує життя. Однак зберігання об’ємних речей, на кшталт подушок, ковдр чи зимових курток часом завдає деяких складнощів.

Навіть у цьому випадку можна знайти рішення, завдяки якому в шафі місця побільшає. Як саме – розповідають "Бєлновини".

Як компактно запакувати речі

Так, завдяки хитрощам зменшити об’єм великих предметів для більш компактного зберігання можна за допомогою спеціальних вакуумних пакетів. Для цього необхідно покласти предмет у пакет, закрити замок, вставити трубку пилососа у спеціальний клапан пакета та запустити його. Коли пристрій витягне повітря з упаковки, внутрішній об’єкт значно зменшиться в об’ємі. Після завершення процесу залишиться просто закрити клапан.

Однак, якщо у вас немає спеціальної вакуумної упаковки, не переживайте — ви, як і раніше, можете скористатися пилососом для стиснення габаритних предметів. Для цього використовуйте звичайний щільний пакет для сміття потрібного розміру.

Переконайтеся, що новий пакет не містить отворів. Розмістіть предмет одягу або ковдру всередині пакета, а потім вставте трубу пилососа всередину упаковки. Утримуючи пакет, витягніть повітря за допомогою пилососа, а потім ретельно зав’яжіть упаковку, щоб повітря не могло повернутися.

Раніше "Телеграф" розповідав, як швидко позбутися неприємного запаху у шафі. Там пахнутиме, як у дорогому готелі.