"Сердечні" панкейки: відмінний спосіб освідчитися в коханні
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1701
Друга половинка точно порадіє такому початку дня
Ситні, ароматні панкейки – найкращий варіант для сніданку. Якщо ви вважаєте, що неможливо порадувати цією стравою на День святого Валентина, ви просто не готували їх у формі серця.
Для приготування панкейків-сердечок за рецептом Shuba не потрібні якісь особливі продукти або незвичайний спосіб приготування – все дуже легко та просто. До речі, тісто можна розділити на 2 частини і додати в один харчовий барвник або какао – тоді панкейки вийдуть різнобарвними.
Як приготувати панкейки у формі серця на День закоханих
Інгредієнти на 2 порції:
- борошно пшеничне – 150 г;
- яйця курячі – 1 шт.;
- масло вершкове 73% — 25 г;
- молоко 2,5% — 150 мл;
- цукор – 3 ст. л.;
- розпушувач – 5 г;
- ванілін – 3 г.
Спосіб приготування:
- У каструлі змішуємо молоко та вершкове масло. Ставимо на середній вогонь, помішуючи, чекаємо, поки розтопиться масло і знімаємо з вогню.
- В окремій мисці разом збиваємо цукор, яйце та ванілін. Суміш, що вийшла, вливаємо в молоко. Туди ж додаємо просіяне борошно і збиваємо до однорідного стану.
- Розігріваємо суху сковороду і тонким струмком виливаємо тісто, формуючи панкейки у формі тіста. Смажимо під кришкою протягом 1-2 хвилин, перевертаємо і готуємо стільки ж.
А тепер готуємо улюблену ароматну каву і подаємо до столу. Такий сніданок точно сподобається вашій другій половинці.