Так перекушують на Філіпінах: рецепт нереально смачної Лумпії

Читать на русском
Автор
11295
Такі рулетики ідеальні для перекусу чи сніданку
Такі рулетики ідеальні для перекусу чи сніданку. Фото zav-club.com

Цікава свіжа закуска, яку можна приготувати з різними начинками

Ми ділились рецептом цікавих турецьких пиріжечків з тіста на основі йогурту. Тепер пропонуємо приготувати страву Лумпія, що родом з Філіпін. Це цікава варіація звичних спринг-ролів.

Рецептом поділились на порталі zav-club.com. Це чудовий перекус або ситний і цікавий сніданок. Начинку можна взяти ту, яка подобається.

Інгредієнти:

  • Листи для спринг-ролів — 6 шт.
  • Олія для фритюру
  • Кукурудзяний крохмаль — 1 ч.л.
  • Вода — 2 ст.л.
  • Дип-соус — за бажанням
  • М'ясний фарш (50% свинина + 50% яловичина) — 200 г
  • Часник — 2-3 зубчики
  • Імбир — 1-1,5 см
  • Світлий соєвий соус — 1 ст.л.
  • Яйце — 1 шт.
  • Перець — дрібка
  • Капуста — 50 г

Спосіб приготування:

  1. Наріжте капусту соломкою. Натріть імбир, подрібніть часник.
  2. Змішайте фарш, капусту, імбир, часник, соєвий соус, перець, сіль і яйце. Залишіть на 10-15 хвилин, щоб овочі просочились маринадом.
  3. Розведіть крохмаль у воді. Розріжте листи спринг-ролів навпіл.
  4. Викладіть 1-1,5 ч.л. начинки на край листа. Згорніть рулет, змащуючи край розчином крохмалю.
  5. Обсмажте рулетики в олії 3-5 хвилин до золотистого кольору з усіх боків. Викладіть на паперовий рушник.

Лумпія з м’ясом і овочами готова. Її можна готувати з великою кількістю різних начинок. Також ми розповідали, як можна смачно приготувати печінку.