Стара вм’ятина на килимі зникне: за допомогою лайфхаку палас стане, як новий

Читать на русском
Автор
11781
Вм’ятина на килимі зникне
Вм’ятина на килимі зникне. Фото belnovosti.by

Ви знайдете вирішення проблеми

За часів СРСР килими вважалися символом розкоші та багатства і чим більше їх було, тим краще. У сучасному світі килими також популярні, але вже в стильних мінімалістичних дизайнах.

Вони вимагають особливого догляду, а з часом на килимі можуть з’являтися вм’ятини. Проте з ними без проблем можна впоратися, інформують "Бєлновини".

Як прибрати вм’ятини на килимі

Так, найпростішим (хоча й не економічним) варіантом є звернення за допомогою до професіоналів, що спеціалізуються на хімчистці килимів. Вони мають різні професійні засоби, роблячи це завдання для них легким.

Однак існують і альтернативні методи, які можна застосувати в домашніх умовах, і при цьому досягти такого ж ефекту. Наприклад, для усунення вм’ятин на килимі можна скористатися методом з використанням льоду та пилососу.

Покладіть крижаний кубик у місці з деформованим ворсом і дайте йому час розтанути; внаслідок тиску відновляться пошкоджені волокна.

Щоб повернути ворс у вихідний стан, пройдіть по килиму кілька разів щіткою пилососа. Коли поверхня висохне, килим повинен повернутись до своєї первісної форми.

Раніше ми писали, як почистити килим, щоб він був як новий. Вибирайте спосіб чищення килима залежно від ступеня забруднення та типу килима.