Ситний салат з м’ясом: рецепт простої закуски, яка збереться з кожного холодильника
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 11833
![Чудовий перекус на щодень і не тільки](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/e/4c/fa8ecec4-c504945c30f56b06db6e5c6ef2ce94ce.jpg?v=7773_1)
Цей салат готується дуже просто, а виходить смачним
Ми ділились рецептом цікавого салату "Нептун". Тепер розповідаємо, як приготувати дуже ситний салат з м’ясом.
Салат легко і швидко готується, він пасуватиме і застіллю, і буденному перекусу. На Ukr.Media розповіли, як його приготувати.
Інгредієнти:
- Відварена яловичина — 200 г
- Цибуля — 1 шт.
- Солоні огірки — 100 г
- Яйця — 2 шт.
- Майонез — за смаком
- Рослинна олія — для смаження
- Сіль — 0,5 ч. л.
Спосіб приготування:
- Відварюємо яловичину до готовності. Якщо є час, охолоджуємо її просто в бульйоні — так м’ясо буде смачнішим.
- Нарізаємо яловичину, огірки та цибулю соломкою. Обсмажуємо цибулю на олії до золотистого кольору.
- Збиваємо яйця з сіллю та обсмажуємо омлет. Коли омлет трохи охолоне, нарізаємо його соломкою.
- Змішуємо всі інгредієнти в мисці. Додаємо сіль та майонез за смаком. Одразу після цього можна подавати до столу, але смачніше буде, якщо салат охолоне 30-40 хвилин в холодильнику.
Замість яловичини при бажанні можна використовувати будь-яке інше м'ясо або птицю. Також ми розповідали, як приготувати красивий та ситний салат з крабовими паличками "Сюрприз".