Ситний салат з м’ясом: рецепт простої закуски, яка збереться з кожного холодильника

Читать на русском
Автор
11826
Чудовий перекус на щодень і не тільки
Чудовий перекус на щодень і не тільки. Фото publish.com.ua

Цей салат готується дуже просто, а виходить смачним

Ми ділились рецептом цікавого салату "Нептун". Тепер розповідаємо, як приготувати дуже ситний салат з м’ясом.

Салат легко і швидко готується, він пасуватиме і застіллю, і буденному перекусу. На Ukr.Media розповіли, як його приготувати.

Інгредієнти:

  • Відварена яловичина — 200 г
  • Цибуля — 1 шт.
  • Солоні огірки — 100 г
  • Яйця — 2 шт.
  • Майонез — за смаком
  • Рослинна олія — для смаження
  • Сіль — 0,5 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Відварюємо яловичину до готовності. Якщо є час, охолоджуємо її просто в бульйоні — так м’ясо буде смачнішим.
  2. Нарізаємо яловичину, огірки та цибулю соломкою. Обсмажуємо цибулю на олії до золотистого кольору.
  3. Збиваємо яйця з сіллю та обсмажуємо омлет. Коли омлет трохи охолоне, нарізаємо його соломкою.
  4. Змішуємо всі інгредієнти в мисці. Додаємо сіль та майонез за смаком. Одразу після цього можна подавати до столу, але смачніше буде, якщо салат охолоне 30-40 хвилин в холодильнику.

Замість яловичини при бажанні можна використовувати будь-яке інше м'ясо або птицю. Також ми розповідали, як приготувати красивий та ситний салат з крабовими паличками "Сюрприз".