Найпопулярніший сніданок у Китаї: перевірений рецепт, якому понад сотню років
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 4214
![Пікантний омлет сподобається кожному члену сім’ї](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/3/13/fbf8289a-138636c9fe620c07205db1c48970a133.jpeg?v=3327_1)
Приготувати цей омлет простіше простого
Найсмачніший, ситний та простий у приготуванні сніданок – це пишний омлет. Його вранці можна знайти практично на кожному столі.
Такий сніданок популярний і в Китаї – він був на столах ще тисячі років тому, а у XX столітті його доповнили помідорами. Цей варіант омлету став дуже популярним і його подають навіть у ресторанах. Рецептом омлету по-китайськи ділиться "ТСН". Якщо вам хочеться додати трохи пікантності, візьміть трохи часнику та щіпку цукру.
Як приготувати китайський омлет з помідорами
Інгредієнти:
- 3 помідори;
- 3 яйця;
- 3 зубчики часнику;
- 3 ст. л. соняшникової олії;
- 1 ст. л. води;
- 1/4 ст. л. солі;
- 1/2 ст. л. цукру.
Спосіб приготування:
- Помідори миємо, чистимо від шкірки та нарізаємо м'якуш невеликими кубиками. Часник чистимо і подрібнюємо.
- У глибокій мисці збиваємо яйця, додаємо воду та повторно збиваємо. Яєчну суміш відправляємо на розігріту сковороду з рослинною олією. Готуємо, помішуючи лопаткою таким чином, щоб на момент приготування сформувалися невеликі шматочки. Викладаємо їх в окрему тарілку.
- Знову розігріваємо сковороду з олією та обсмажуємо на ній підготовлені помідори з часником, потім накриваємо кришкою і тушкуємо протягом 30 секунд, поки помідори не стануть м’якими.
- Через зазначений час до помідорів відправляємо яйця та цукор. Все солимо і готуємо ще півхвилини.
Подаємо омлет по-китайськи з домашнім хлібом та ароматною кавою. Смачного!