Замініть один інгредієнт — і суп стане значно смачнішим: хитрий лайфхак

Читать на русском
Автор
19013
Не обов’язково класти саме картоплю
Не обов’язково класти саме картоплю. Фото 24 канал

Замініть картоплю — і смак страви заграє новими барвами

В більшість видів перших страв, від українського борщу до польського журека кладуть картоплю. Так страва виходить ситнішою. Цей продукт є звичним, але немає нічого поганого в тому, щоб пробувати щось нове.

Завдяки цікавим варіантам можна зробити будь-яку рідку страву трохи оригінальнішою. Достатньо замінити картоплю іншим продуктом. Переліком інгредієнтів, які на це здатні, поділились на порталі Pixelinform.

Кіноа

Цей варіант може здатись несподіваним, адже консистенція цього продукту не має нічого спільного з картоплею. Однак ці зернята допоможуть зробити першу страву густішою та ситнішою, а ще — надати їй цікавого смаку.

Топінамбур

Це цікавий продукт харчування. Коренеплід, чимось подібний на картоплю, має незвичайний солодкий присмак і значний список корисних властивостей. Він легко замінить картоплю в супі.

Корінь пастернаку

Кулінари рідко використовують його у приготуванні щоденних супів, а дарма. Смакові якості кореня пастернаку і його корисні властивості точно заслуговують на увагу.

Сочевиця

Це відмінне джерело рослинного білка, і в такий суп можна не класти не лише картоплі, але в м’яса. Вона зробить страву не лише ситнішою, а й густішою, збагатить аромат і текстуру.

Оберіть той варіант, який вам видається найдоступнішим і не бійтесь експериментувати. Також ми розповідали, як приготувати смачні пельмені.