Готуються просто, а на смак, як біляші: рецепт "лінивих" смажених пиріжків

Читать на русском
Автор
73547
Пиріжки виходять апетитними та ситними
Пиріжки виходять апетитними та ситними. Фото simplerecipes.top

Готуються швидко, а з'їдаються ще швидше

Коли бажання вовтузитися з тістом немає, але хочеться приготувати щось смачненьке до супу, можна звернути увагу на рецепт лінивого хачапурі. Або ж приготувати пиріжки, що на смак нагадують біляші, проте готуються значно простіше.

На приготування такої страви ви витратите лічені хвилини, а результат точно сподобається близьким. Рецептом з нами поділилися на порталі "Своїми руками".

Як приготувати "ліниві" смажені пиріжки

Інгредієнти:

  • борошно – 150 г;
  • кефір 3,2% – 200 мл;
  • олія – 1 ст. л.;
  • яйця – 1 шт.;
  • цукор – 0,5 ч. л.;
  • сіль – 0,5 ч. л.;
  • сода – 0,5 ч. л.;
  • куряче філе – 250 г;
  • зелена цибуля – 50 г;

Спосіб приготування:

  1. Філе нарізати на дрібні шматочки.
  2. Цибулю дрібно нарізати, додати до м'яса.
  3. Яйце збити з сіллю та цукром, додати кефір, підігріти до 40 градусів, перемішати.
  4. Поступово просіяти борошно, постійно перемішуючи, аби уникнути грудочок.
  5. Додати соду, перемішати.
  6. Додати до тіста куряче філе з цибулею, посолити, поперчити, перемішати.
  7. Влити олію, перемішати.
  8. Викладати тісто ложкою на розігріту з олією сковороду, обсмажити з кожного боку приблизно по три хвилини на середньому вогні.

Раніше ми писали, як приготувати піци-оладки. Необхідні продукти ймовірно знайдуться у вашому холодильнику, а на приготування ви витратите лічені хвилини.