Для цього торта не потрібна духовка: цей незвичайний десерт із французьких млинців приготує навіть дитина
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 31391
Ви не будете уявляти днів народження та інших свят без нього
Ми розповідали, як приготувати дуже красивий і смачний торт з карамельним смаком святкового десерту, для якого навіть духовка не знадобиться. Секрет у тому, щоб замість спеченого бісквіту використати млинці. І не прості, а за особливим рецептом — на основі світлого пива.
Як готувати такий торт, розповіли на порталі "Школа Життя". Млинці за французьким рецептом виходять м’які, ніжні та повітряні, а поєднання з кремом Пломбір та ароматними фруктами робить десерт просто неймовірним.
Інгредієнти:
- 250 г молока
- 160 г світлого пива
- 150 г вершків (30-35%)
- 1/2 ч. л. солі
- 200 г борошна
- 30 г цукрової пудри
- 6 яєць + 2 жовтки
- 60 г топленого масла
- ваніль
Для крему:
- 150 г цукру
- 30 г кукурудзяного крохмалю
- ваніль
- 3 жовтки
- 250 г молока
- 30 г вершкового масла
- 350 г вершків (30-35%)
Спосіб приготування:
- Змішайте всі інгредієнти для млинців. Процідіть тісто і дайте йому відпочити 30 хвилин. Випікайте млинці на добре розігрітій сковороді. Смажте з обох боків та перекладайте на окрему тарілку.
- Для крему змішайте цукор, крохмаль, ваніль, жовтки і молоко. Доведіть суміш до кипіння і заваріть крем, постійно помішуючи в процесі.
- Додайте вершкове масло і перемішайте. Остудіть крем і збийте з вершками.
- Змастіть млинці кремом і викладіть їх шарами. Прикрасьте торт фруктами або іншим чином.
Перед подачею поставте торт в холодильник на 1 годину — він повинен за цей час просочитись. Також ми ділились рецептом цікавих турецьких солодощів.