Навіть найбрудніший посуд відмиєте за секунду: ефективний засіб знайдете в кожній ванній

Читать на русском
Автор
10780
Хитрість, яка завжди стане в нагоді
Хитрість, яка завжди стане в нагоді. Фото Freepik

Відмиє не гірше миючого засобу

Після ситного сімейного обіду або святкового застілля на нас чекає не найприємніша процедура миття посуду. Звичайно, кожен шукає різноманітні способи полегшити цей процес.

Магазинні полиці вставлені різними засобами для миття посуду, проте ціни на них не тішать. Разом з life.nv.ua розповімо, як легко, просто і дешево відмити посуд та позбутися неприємного запаху.

Як відмити найбрудніший посуд

У це важко повірити, але допоможе нам зубна паста. Причому ціна не має значення – можна придбати найдешевший варіант та використовувати на кухні для миття посуду. Це дозволить легко позбутися жиру, неприємних запахів і заощадити ваш бюджет.

Просто потріть зубною пастою тарілки та пластикові судочки та змийте теплою водою. Посуд відразу ж стане чистим, а судки позбудуться неприємних запахів. Але врахуйте, що цей спосіб не підходить для керамічного посуду.

Як почистити зубною пастою сковороду

Нанесіть трохи зубної пасти на брудну сковороду, розітріть її і добре потріть губкою. Декілька помахів руки — і нагар відпаде, а сковорода буде приємно пахнути. Однак не використовуйте цей спосіб для чищення тефлонового посуду: абразивні частинки пасти можуть зіпсувати покриття.

Як почистити зубною пастою столові прилади зі срібла

За допомогою губки нанесіть трохи зубної пасти на прилад та залиште на ніч. Вранці просто потріть їх губкою, змоченою в теплій воді, промийте і витріть чистим рушником. Ви здивуєтеся результату – посуд буде як новий.

А ось щасливі власники посудомийок повинні знати кілька правил. Вони продовжать термін служби приладу.