Не омлет і не яєчня: шикарна страва із чотирьох яєць

Читать на русском
Автор
22005
Не тільки корисна, а й смачна намазка
Не тільки корисна, а й смачна намазка. Фото food.obozrevatel.com

Усього 20 хвилин — і намазка на столі

Без курячих яєць у кулінарії нікуди. Ми додаємо їх у домашню випічку, різноманітні салати, готуємо пишні омлети та яєчню.

Однак сьогодні ми з "Главредом" поділимося незвичайним рецептом – пікантним яєчним паштетом. Незабутню страву ви приготуєте за пару хвилин. Але будьте готові, що з’їдять намазку набагато швидше — паштет точно сподобається всім. Зберігайте рецепт смачного і ніжного яєчного паштету — він вам знадобиться, і причому не один раз.

Як приготувати паштет з яєць

Інгредієнти:

  • курячі яйця — 4 шт.;
  • кріп — кілька гілочок;
  • часник — 1 зубчик;
  • вершкове масло — 30 г;
  • майонез — 1 ст. л.;
  • сіль, перець — на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварюємо круто протягом 12-15 хвилин, остуджуємо і чистимо від шкаралупи. Розрізаємо їх на дві половинки та відправляємо у чашу блендера.
  2. Часник чистимо і відправляємо в блендер до яєць.
  3. Вершкове масло кімнатної температури також відправляємо у чашу блендера.
  4. Кріп миємо, сушимо і відправляємо в блендер.
  5. Все солимо, перчимо, додаємо майонез і все збиваємо до однорідного стану.

На сухій сковороді обсмажуємо з двох боків скибочки домашнього хліба, намазуємо паштет і подаємо до столу. Смачного.