Гора смачних курячих котлет з двох філе: секрет — у особливому подрібненні м’яса
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 620
Обов’язково спробуйте їх приготувати
Ми розповідали, як приготувати дуже смачний м’ясний гуляш. Тепер розповідаємо, як приготувати особливо соковиті та ніжні котлетки з курячого м’яса.
Секрет — у тому, щоб зробити їх рубаними. Для цього філе нарізають шматочками, а не подрібнюють на фарш. Завдяки борошну та печерицям рублені курячі котлети добре тримають форму. Рецептом таких котлеток поділились на порталі "Файні рецепти".
Інгредієнти:
- 600 г курячого філе
- 1 цибулина
- 300 г печериць
- 1 пучок зеленої цибулі
- 1 ст. л. вершкового масла
- 1 яйце
- 2 ст. л. борошна
- 6 ст. л. рослинної олії
- сіль
- чорний перець
Спосіб приготування:
- Філе, цибулю та гриби нарізаємо невеликими кубиками. Стараємось, щоб вони були приблизно однаковими.
- Зелену цибулю нарізаємо дрібно. У сковороді розігріваємо вершкове масло на середньому вогні.
- Обсмажуємо цибулю, після цього додаємо печериці, солимо та готуємо приблизно 10 хвилин. Охолоджуємо.
- У мисці змішуємо нарізане м’ясо, яйце, зелену цибулю та обсмажену цибулю з грибами. До смаку солимо та перчимо.
- Додаємо борошно та ретельно перемішуємо. У сковороді розігріваємо рослинну олію на середньому вогні. Формуємо вологими руками котлети та обсмажуємо їх під закритою кришкою приблизно по 7-8 хвилин із кожного боку.
Подаємо котлетки з будь-яким гарніром, який вам подобається. Дуже смачно буде зварити картопляне пюре та приготувати легкий та бюджетний вітамінний салатик.