Гора смачних курячих котлет з двох філе: секрет — у особливому подрібненні м’яса

Читать на русском
Автор
620
Такі котлетки виходять нереально смачними
Такі котлетки виходять нереально смачними. Фото static.1000.menu

Обов’язково спробуйте їх приготувати

Ми розповідали, як приготувати дуже смачний м’ясний гуляш. Тепер розповідаємо, як приготувати особливо соковиті та ніжні котлетки з курячого м’яса.

Секрет — у тому, щоб зробити їх рубаними. Для цього філе нарізають шматочками, а не подрібнюють на фарш. Завдяки борошну та печерицям рублені курячі котлети добре тримають форму. Рецептом таких котлеток поділились на порталі "Файні рецепти".

Інгредієнти:

  • 600 г курячого філе
  • 1 цибулина
  • 300 г печериць
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • 1 яйце
  • 2 ст. л. борошна
  • 6 ст. л. рослинної олії
  • сіль
  • чорний перець

Спосіб приготування:

  1. Філе, цибулю та гриби нарізаємо невеликими кубиками. Стараємось, щоб вони були приблизно однаковими.
  2. Зелену цибулю нарізаємо дрібно. У сковороді розігріваємо вершкове масло на середньому вогні.
  3. Обсмажуємо цибулю, після цього додаємо печериці, солимо та готуємо приблизно 10 хвилин. Охолоджуємо.
  4. У мисці змішуємо нарізане м’ясо, яйце, зелену цибулю та обсмажену цибулю з грибами. До смаку солимо та перчимо.
  5. Додаємо борошно та ретельно перемішуємо. У сковороді розігріваємо рослинну олію на середньому вогні. Формуємо вологими руками котлети та обсмажуємо їх під закритою кришкою приблизно по 7-8 хвилин із кожного боку.

Подаємо котлетки з будь-яким гарніром, який вам подобається. Дуже смачно буде зварити картопляне пюре та приготувати легкий та бюджетний вітамінний салатик.