Додайте один простий інгредієнт — і ви не впізнаєте "шубу": як зробити класичний салат в кілька разів смачнішим

Читать на русском
Автор
9077
Слід просто додати шар з грибів
Слід просто додати шар з грибів. Фото vazhnoznat.com

Це виведе смак салату на новий рівень

Ми розповідали про три продукти, які покращать смак олів’є. Тепер ділимось лайфхаком, який допоможе приготувати найсмачніший оселедець під шубою.

Варто додати всього один інгредієнт в правильний момент — і страва стане ще смачнішою. Про це розповіли на ProstoWay.

Цей салат з овочами та оселедцем давно завоював прихильність і має своїх відданих фанатів. Склад та розташування його шарів критично не змінюються. Однак є способи зробити його смачнішим. Для цього потрібно додати один компонент, який у класичний салат не додають.

Що додати в салат для яскравішого смаку

Мова йде про печериці. Попередньо гриби потрібно нарізати та обсмажити на невеликій кількості олії. Спершу на сковороді можна обсмажити цибулю, а потім додати гриби. Цей спосіб допоможе отримати ще ароматніший та апетитніший шар.

Гриби — самі або з цибулею — викладають на окрему тарілку, застелену серветками. Інгредієнти повинні вистигнути, а паперова серветка вбере зайвий жир, що залишиться після смаження.

Як тільки гриби охолонуть, можна починати формувати салат. Гриби найсмачніше класти між шарами овочів — наприклад, між морквою та буряком. Традиційно, всі шари промащуються майонезом.

Потім зібраний салат на кілька годин або й на ніч ставлять в холодильник — щоб страва просочилась. Також ми розповідали, як приготувати Шухи — смачний гуцульський грибний салат.