Салат з капусти та моркви: смачна та корисна альтернатива шкідливим перекусам
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3810
Рецепт, який не вимагає багато часу та зусиль, але який дарує незабутній смак
Цей салат — чудовий вибір для тих, хто шукає прості та корисні страви. Він поєднує в собі свіжість овочів та насиченість корисних вітамінів, ідеально підходить для будь-якої пори року. Його можна подавати як самостійну страву або доповнення до гарніру.
Сайт tsn.ua поділився рецептом цього смачного салату, який легко і швидко приготувати.
Складові:
- 300 г червоної капусти;
- 2 моркви;
- Пекінська капуста (кількість за смаком);
- 1 болгарський перець;
- Зелена цибуля (за смаком);
- Пучок свіжої петрушки;
- 2 ст. л. кунжуту;
- 50 г волоських горіхів.
Для заправки:
- 3 ч. л. оливкової олії;
- 1 ч. л. свіжого лимонного соку;
- 1 ч. л. натурального меду;
- Чорний мелений перець (за смаком);
- Сіль (за смаком).
Приготування:
- Наріжте червону капусту, моркву, пекінську капусту та болгарський перець соломкою.
- Приготуйте заправку, змішавши оливкову олію, лимонний сік, мед, перець та сіль.
- Полийте овочі заправкою та добре перемішайте.
- Подрібніть волоські горіхи та додайте їх до салату разом з кунжутом. Знову перемішайте.
- Подавайте салат, прикрасивши його зеленою цибулею та свіжою петрушкою.
Раніше "Телеграф" розповідав, про 4 салати з пекінської капусти, які стануть вашими новими улюбленцями. Окрім цього, вас може зацікавити рецепт ідеального гарніру для будь-якої страви.