Підлива з м'ясом: рецепт ідеального доповнення для гарніру

Читать на русском
Автор
6106
Ароматна підлива з м'ясом та овочами – це чудовий гарнір до будь-якого столу (фото створене з допомогою ШІ) Новина оновлена 24 січня 2024, 09:25
Ароматна підлива з м'ясом та овочами – це чудовий гарнір до будь-якого столу (фото створене з допомогою ШІ). Фото Телеграф

Ідеальний спосіб порадувати близьких

Підлива з м’ясом – це смачна та ситна страва, яка може стати прикрасою будь-якого столу. Вони чудово поєднуються з різними гарнірами, такими як картопля, рис, гречка, макаронні вироби.

Приготувати підливу з м’ясом нескладно, vikna.tv поділилилися своїм перевіреним рецептом.

Складові:

  • 500 г свинини
  • 1 цибуля
  • 1 морква
  • 2 склянки води
  • 1 ст. л. пшеничного борошна
  • 4 ст. л. томатної пасти
  • 30 г рослинної олії
  • сіль за смаком
  • спеції за смаком

Спосіб приготування:

  1. М'ясо промити, обсушити і нарізати невеликими кубиками.
  2. Цибулю очистити і дрібно нарізати.
  3. Моркву очистити і натерти на крупній тертці.
  4. На сковороді розігріти рослинну олію і обсмажити м'ясо до золотистого кольору.
  5. Додати цибулю і моркву і обсмажувати ще 5 хвилин.
  6. Влити воду і тушкувати м'ясо під кришкою на повільному вогні 20 хвилин.
  7. У склянці холодної води розвести борошно і томатну пасту.
  8. Влити отриману суміш в сковороду до м'яса і перемішати.
  9. Додати сіль і спеції за смаком.
  10. Довести соус до кипіння і варити ще 5 хвилин.

Готову підливу подавати в гарячому вигляді з будь-яким гарніром.

Раніше "Телеграф" розповідав, про рецепт розсипчастої гречки . Окрім цього, вам може сподобатися рецепт старовинної козацької каші.