На лобовому склі не буде й натяку на сніг та лід: допоможе найпростіший трюк з TikTok

Читать на русском
Автор
40743
Обмерзле скло — одна з болючих тем для водіїв взимку
Обмерзле скло — одна з болючих тем для водіїв взимку. Фото Pexels

Дізнайтесь, як захистити авто від опадів взимку

Одна з основних проблем для водіїв узимку — намерзання снігу та льоду на лобовому склі автомобіля. Перш ніж сісти в салон і вирушити в дорогу, доводиться витрачати дорогоцінний час на те, щоб очистити скло від опадів.

Винахідливі автолюбителі використовують різноманітні засоби для відігріву лобового скла, включаючи обливання його саморобними антифризами.

Але завжди легше попередити проблему, аніж шукати шляхи її усунення. Блогер joecunningham64 поділився в TikTok найпростішим способом зберегти лобове скло чистим і прозорим навіть у снігопади та люті морози.

Як не допустити замерзання скла автомобіля взимку

Під час негоди чоловік прикриває лобове скло авто звичайним рушником. На відео він показує, як це діє. Він знімає здерев’янілий від морозу рушник, під яким залишається сухе і чисте лобове скло. Одночасно на кадрах можна помітити, що решта машини вкрита памороззю.

Завдяки простому рішенню з рушником водієві не доводиться витрачати сили та час на очищення скла від снігу та льоду. За бажання рушник можна замінити шматочком картону або килимового покриття, що залежали у гаражі.

Раніше "Телеграф" розповідав, які речі потрібно тримати в авто взимку. Вони стануть у пригоді в екстрених випадках.