Гора смакоти з яблука та пачки сиру: це печиво вам ніколи не набридне

Читать на русском
Автор
5850
Просто та неймовірно смачно
Просто та неймовірно смачно. Фото babusyni-retsepty

Якщо домашні посиденьки, то тільки з цим печивом

Неможливо уявити собі затишне сімейне чаювання без домашнього печива. Якщо здається, що всі рецепти вже перепробувані, настав час для експериментів.

Сьогодні разом із "Бабусиними рецептами" приготуємо ніжне яблучне печиво нашвидкуруч. Попри простоту приготування, воно підкорить серце кожного члена сім’ї і вони проситимуть таку смакоту знову і знову.

Як приготувати яблучне печиво

Інгредієнти:

  • сир – 250 г;
  • яблуко – 1 шт.;
  • яйце – 1 шт.;
  • соняшникова олія – 50 мл;
  • цукор – 80 г;
  • сіль — щіпка;
  • борошно — 220 г;
  • розпушувач – 1 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. У миску з сиром розбиваємо яйце, висипаємо сіль та цукор, ретельно перемішуємо всі інгредієнти.
  2. В отриману масу виливаємо олію, висипаємо борошно та розпушувач. Замішуємо м’яке та еластичне тісто.
  3. Яблука очищаємо від шкірки та насіння, м'якуш нарізаємо невеликими кубиками. Відправляємо їх у тісто та перемішуємо.
  4. Ділимо тісто на 16 частин, формуємо колобки розміром з волоський горіх. За бажанням обвалюємо кожне печиво в суміші цукру та кориці і викладаємо на застелене пергаментом деко.
  5. Випікаємо печиво за 180 градусів 20 хвилин і подаємо на стіл.

А тепер заварюємо ароматний фруктовий чай і насолоджуємось. Приємного чаювання!