Що можна використовувати як грілку: хитрий трюк для боротьби з холодом

Читать на русском
Автор
4612
Суха грілка своїми руками стане в пригоді
Суха грілка своїми руками стане в пригоді. Фото Freepik

Знайдено практичне рішення

Зимовий сезон часто приносить не лише святковий настрій, а й неприємні холоди в оселю. Особливо важко, якщо опалення в будинку недостатньо, але не впадайте у відчай — є альтернативні джерела тепла.

Не хочете витрачати зайві гроші? Не біда! Ви можете легко зробити грілку прямо вдома, використовуючи підручні матеріали. Цим простим лайфхаком поділився блог @the.cosyclub у TikTok.

Чим замінити грілку в домашніх умовах — хитрий трюк

Грілка може стати справжнім порятунком холодного вечора або в ситуації, коли опалення раптово відключається. Створення такого пристрою – простий та доступний спосіб забезпечити собі додаткове джерело тепла. Крім цього, спати з теплою грілкою під боком набагато затишніше.

Відео розповідає, із чого зробити грілку самостійно. Процес виготовлення не потребує спеціальних навичок чи великих витрат.

Як зробити грілку своїми руками:

  • візьміть чисту шкарпетку, краще махрову;
  • покладіть її в склянку або чашку і натягніть краї на посуд;
  • насипте в носок крупу;
  • відверніть краї та зав’яжіть носок на вузол.

Яку крупу можна використовувати для грілки — автор ролика пропонує взяти рис, але підійде і пшениця, перловка чи інші. Після того як ви завершили процес, прогрійте шкарпетку з крупою в мікрохвильовій печі та використовуйте її там, де треба. Цей простий та ефективний спосіб дозволить вам зігрітися у будь-якій ситуації, забезпечуючи додатковий затишок та тепло.

Раніше "Телеграф" розповідав, що робити, якщо вдома холодно. Потрібно лише кілька кроків.