Які зробити 3 простих кроки, щоб ваш Android "літав": будете в курсе

Читать на русском
Автор
48013
Швидкі прийоми Android для прискорення роботи
Швидкі прийоми Android для прискорення роботи. Фото Телеграф

Android буде працювати і все завантажувати швидше

Проблема повільної роботи мобільних телефонів та тривалого завантаження програм часто турбує багатьох користувачів. Однак, якщо пристрій починає "виснути", існують прості кроки, які можуть допомогти в її вирішенні.

Існує три методи прискорення роботи смартфона. Особливо це стосується платформи Android, пише Mirror. Виконання кількох простих дій може суттєво підвищити продуктивність вашого гаджета.

Як прискорити роботу телефону

  1. Звільніть місце у пам’яті. Перейдіть до розділу "Параметри", виберіть "Пам’ять" і потім "Звільнити місце". Видаліть не використовувані додатки та позбавтеся великих або непотрібних файлів. Цей крок суттєво прискорить роботу вашого телефону.
  2. Закрийте активні програми. Це може здатися очевидним, але багато користувачів часто забувають про це. Відкрийте список запущених програм, що зазвичай робиться свайпом вгору по екрану, і закрийте непотрібні програми.
  3. Вимкніть анімацію програм. В Android передбачено безліч анімованих ефектів, але вони займають оперативну пам’ять. Спробуйте зайти в розділ "Налаштування", далі "Спеціальні можливості", потім "Текст та відображення". Натисніть опцію "Видалити анімацію". Це один із найшвидших способів значно покращити продуктивність вашого пристрою.

Раніше ми писали, які програми нагрівають iPhone до 42 градусів тепла. Перегрів – поганий друг для батареї будь-яких гаджетів.