Це повільно вбиває ваш ПК: на які три поверхні не можна ставити ноутбук

Читать на русском
Автор
797
Куди краще не ставити свій ноутбук
Куди краще не ставити свій ноутбук. Фото freepik.com

Ці поради продовжать життя вашому гаджету

Багато людей віддають перевагу ноутбукам через їхню практичність і мобільність. Цей гаджет можна брати з собою на кухню, в ліжко і переміщати оселею як завгодно. Проте, є кілька правил, на які поверхні пристрій краще не ставити. "Телеграф" вже розповідав, чи шкідливо заряджати телефон від ноутбука, а сьогодні ділиться, куди не можна ставити пристрій, щоб не виводити його з ладу.

Є три поверхні, на які не рекомендується ставити ноутбук, пише apostrophe.ua. До таких відносяться ліжко, підвіконня та обідній стіл.

Ліжко

Ліжко та інші м’які поверхні в домі не підходять для того, щоб ставити на них ноутбук. Справа в тому, що ставлячи гаджет на щось м’яке, є великі шанси перекрити вентиляційні отвори пристрою. А це, у свою чергу, призведе до перегріву ноутбука. Регулярне перегрівання може вивести з ладу ваш ноутбук.

Підвіконня

Краще не ставити ноутбук на підвіконня, особливо влітку. На сонці ноутбук може сильно перегрітися, що може призвести до поломки. Також з вікна може надути пил із вулиці, що шкідливо для ноутбука.

Обідній стіл

Багато людей люблять брати із собою ноутбук на кухню та дивитися щось на ньому під час їжі. Однак, така практика може бути шкідливою для пристрою. Під час їжі ви можете пролити щось на гаджет, заляпати його дрібними краплями або насипати крихт на клавіатуру. Все це може вивести пристрій із ладу.

Раніше "Телеграф" розповідав, що телефон знає про вас усе. Як вимкнути налаштування стеження, проста покрокова інструкція.