Всі пам’ятають цей десерт з дитинства: класичний рецепт вафельного торта
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 25735
Цей смак родом з дитинства
Ми розповідали, як приготувати чудовий торт "Чорний принц". Та значно частіше хочеться на десерт чогось простого та знайомого з дитинства. В такому випадку в пригоді стане рецепт вафельного торта з кремом з вареного згущеного молока.
Як його готувати, розповіли на Ukr.Media. Загалом десерт максимально простий. Найскладніший етап — дочекатися, поки просочиться.
Інгредієнти:
- Вершкове масло — 150 г
- Варене згущене молоко — 400 г
- Вафельні коржі — 7 шт.
Спосіб приготування:
- Дістаємо з холодильника вершкове масло, нарізаємо кубиками і перекладаємо в чашу міксера. Залишаємо на 1 годину, щоб воно нагрілося до кімнатної температури.
- М'яке масло збиваємо 2-3 хвилини на першій швидкості. Воно повинно стати повітряним, побіліти і збільшитися в обсязі приблизно вдвічі.
- Поступово додаємо варене згущене молоко, продовжуючи збивати міксером. Зверніть увагу, що згущене молоко теж має бути кімнатної температури, не з холодильника.
- Через 5 хвилин згущене молоко повністю з'єднається з маслом. У нас вийде повітряний і дуже ніжний крем, який добре тримає форму.
- Промазуємо по черзі всі вафельні коржі. Крем розподіляємо рівномірно по всій площі, щоб вафлі просочилися до самих країв.
Торт залишаємо на 1 годину при кімнатній температурі, а потім прибираємо ще на 2 години в холодильник. Також ми ділились рецептом надзвичайно смачних булочок.