Всі пам’ятають цей десерт з дитинства: класичний рецепт вафельного торта

Читать на русском
Автор
25735
Чудовий домашній десерт до чаю
Чудовий домашній десерт до чаю. Фото podacha-blud.com

Цей смак родом з дитинства

Ми розповідали, як приготувати чудовий торт "Чорний принц". Та значно частіше хочеться на десерт чогось простого та знайомого з дитинства. В такому випадку в пригоді стане рецепт вафельного торта з кремом з вареного згущеного молока.

Як його готувати, розповіли на Ukr.Media. Загалом десерт максимально простий. Найскладніший етап — дочекатися, поки просочиться.

Інгредієнти:

  • Вершкове масло — 150 г
  • Варене згущене молоко — 400 г
  • Вафельні коржі — 7 шт.

Спосіб приготування:

  1. Дістаємо з холодильника вершкове масло, нарізаємо кубиками і перекладаємо в чашу міксера. Залишаємо на 1 годину, щоб воно нагрілося до кімнатної температури.
  2. М'яке масло збиваємо 2-3 хвилини на першій швидкості. Воно повинно стати повітряним, побіліти і збільшитися в обсязі приблизно вдвічі.
  3. Поступово додаємо варене згущене молоко, продовжуючи збивати міксером. Зверніть увагу, що згущене молоко теж має бути кімнатної температури, не з холодильника.
  4. Через 5 хвилин згущене молоко повністю з'єднається з маслом. У нас вийде повітряний і дуже ніжний крем, який добре тримає форму.
  5. Промазуємо по черзі всі вафельні коржі. Крем розподіляємо рівномірно по всій площі, щоб вафлі просочилися до самих країв.

Торт залишаємо на 1 годину при кімнатній температурі, а потім прибираємо ще на 2 години в холодильник. Також ми ділились рецептом надзвичайно смачних булочок.