Усього 10 хвилин — і десерт на столі: простий рецепт фантастичного рулету до чаю
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 28853
Найкраща насолода до улюбленого напою
У "дослідних" ласунів завжди під рукою є маса рецептів найрізноманітніших десертів, щоб побалувати себе та своїх близьких. А що робити, якщо не хочеться проводити півдня на кухні?
У цьому випадку виручить лінивий рецепт рулету з яблуками від Shuba. Все, що потрібно — змішати всі інгредієнти, відправити в духовку і загорнути готовий рулет. Ви приготуєте цей рулет швидко та із задоволенням, а близькі з таким самим задоволенням з’їдять.
Як приготувати рулет з яблуками на швидку руку
Інгредієнти на 8 порцій
Для тіста:
- яйце куряче, велике — 3 шт.;
- цукор — 90 г;
- борошно — 90 г;
- розпушувач — 1/2 ч. л.
Для начинки:
- яблуко — 2 шт.;
- лимон — 1 шт.;
- крохмаль кукурудзяний — 1 ст. л.
Спосіб приготування:
- У мисці збиваємо яйця із цукром до білої маси. Додаємо до них просіяне борошно та розпушувач, все ретельно перемішуємо вінчиком.
- Яблука чистимо, натираємо на великій тертці. Збризкуємо їх лимонним соком.
- Деко застилаємо пергаментним папером, присипаємо крохмалем. На дно викладаємо підготовлені яблука, зверху виливаємо тісто та розрівнюємо. Відправляємо форму в розігріту до 180°C духовку на 10-12 хвилин.
Гарячу випічку згортаємо в рулет і даємо охолонути. За бажанням поливаємо згущеним молоком або джемом і подаємо до столу.